CURS de Formació Continuada: “SOSTENIBILITAT I AGRICULTURA ECOLÒGICA” 1


Direcció

Leonor Lapeña Barrachina

Dirigit a

curso_agri_eco_sosEstudiantat de qualsevol titulació que tinga interés en conéixer l’agricultura ecológica i especialment dirigit a estudiantat i persones titulades en el Grau en Enginyeria Agroalimentaria i del Medi Rural que vulguen aprofundir aquest camp, i altres titulacions afins.
Professionals que vulguen obtenir una base tècnica en agricultura ecològica i en el disseny d’Horts Ecològics.
Agricultors i públic en general que estiga interessat en conéixer les bases de l’agricultura ecològica, el comerç just i consum responsable.

Dates de realització

De febrer a maig de 2015 (semipresencial)

Hores

150

 Preinscripció y Matrícula

Ampliada la prescripció fins finals de Novembre

Centre d’Estudis de Postgrau i Formació Continuada
Adreça electrònica: centrepostgrau@uji.es
Tel.: 964 387 230
Import: 195 euros. Bonificació de 50 euros per als socis vinculats de Caixa Rural Vila-Real.
http://www.uji.es/bin/serveis/cepfc/cursos/solpre.pdf

Solicitat el reconeixement per 2 crèdits de lliure configuració

Descripció

A través d’aquest curs teòric-pràctic, es pretén capacitar a l’alumnat en els conceptes més importants en els quals es basa l’Agricultura Ecològica, realitzant una profunda anàlisi sobre la importància econòmica de la AE com a sistema de producció agrícola, així com de les seves tècniques de cultiu (maneig del sòl, fertilització, labors, rotacions, control fitosanitari) i certificació i comercialització de productes ecològics als mercats locals actuals, tot això vist des d’un enfocament cap a un comerç just i consum responsable, cap a un desenvolupament local sostenible i respectuós amb el medi ambient.

Informació

http://www.uji.es/ES/serveis/cepfc/e@/22315/?p_url=/ES/serveis/cepfc&p_item=22315&pId=21305

Centre d’Estudis de Postgrau i Formació Continuada
Adreça electrònica: centrepostgrau@uji.es
Tel.: 964 387 230


Deixa un comentari

One thought on “CURS de Formació Continuada: “SOSTENIBILITAT I AGRICULTURA ECOLÒGICA”