Taller d’orientació a la muntanya


La tenda el cabasset enceten l’any amb un taller d’orientació per a senderistes i ciclistes Pau Aragó de Signatura 21 serà el encarregat de dinamitzar el taller. El taller es gratuït i aprendrem a planificar les rutes,llegir els mapes, compartir les nostres rutes i traure-li tot el rendiment a l’aplicació Oruxmaps i si no tenim un gps aprendrem a orientar-nos amb una brúixola com s’ha fet tota la vida.laval_topo

El curs es farà en dos dissabtes el primer el dia, 25 de gener a les 10 del matí en la tenda el Cabasset, consta d’una sessió teòrica i el dia 1 de febrer, a les 9:00 del matí en la tenda el cabasset, ficarem en pràctica tot el que hem aprés amb una eixida pels voltants de la Vall. Tractarem que l’eixida siga un joc d’orientació en el que gaudirem de l’entorn de la  Vall d’Uixó.

El taller es gratuït i vos podeu inscriure mitjançant la pagina de contacte de Signatura 21 i de La tenda el Cabasset . Si el preferiu també podeu apropar-vos a la tenda i inscriure-vos allí mateix.

Vingueu i ens trobarem.

Deixa un comentari