Bon dia i bona verdura i fruita al Cabasset


Bon dia!!! Ací teniu una mostreta d’allò que tenim al Cabasset:

carxofetes, tomateta de branca, tomata rebel·lió, naps, remolatxa cuita i en manollet, pebrera roja i verda, carlotes, brècol, ràvens, api, enciam meravella, porros, kale, manoll de bledes, manoll d’espinacs, manoll d’alls tendres, cogombro, albergina, carabasseta verda i blanca, manoll d’espàrrecs, llimes, taronja de suc, col-i-rave, alvocats, col-i-flor, kiwis, pomelos, poma golden, poma fuji, plàtans, shitake, xampis, carabassa de torrar, ceba daurada, creïlla barakka, creïlla blanca, safates de maduixes, de  nàbius (“arándanos”) i de gerds (“frambuesas”), bossetes d’amanida, bossetes d’espinacs i de bledes….nous, pistatxos, rave negre, manolls de ceba tendra roja i blanca…..ous…..

 

 

IMG_20160426_105624-01

Bona setmana i molta felicitat!!!!

Salut!!!

Deixa un comentari