Bon diaaaaa de fruita i verdura al Cabasset


Molt bon dia!!!!

Ací teniu tot allò que tenim al Cabasset:

bajoca verda rodona, col llisa, col rulla, pebrera roja, pebrera verda italiana, carabasseta, albergina, naps, jengibre, xirivia, cogombro holandés, tomata d’amanida, tomateta de pera, tomata de penjar, porros, remolatxa en manoll, boniato roig, api, ràvens, bleda, rúcula en bosseta, carlota, carlota en manoll, all negre, xampis, shitake, ceba blanca dolça, ceba roja, creïlla roja, creïlla blanca, alls a manoll, a cabeces, mangranes, alvocats, prunes, plàtans, kiwis, raïm, pera eliott, poma snack, poma golden, poma royal gala, panís en paquet, remolatxa cuita, carabassa redona de torrar, carabassa cacahuet, dàtil…espinacs i bleda en bosseta…..ous, pistatxos….i moltes coses més.

Salut, que passeu una bona setmana del 9 d’octubre.

collage_20161004094820894_20161004094858283

Deixa un comentari