Galetes d’espelta integral


Si voleu gaudir d’una estoneta cuinant amb amics, amb els vostres fills o simplement per relaxar-vos ací teniu una recepta ben fàcil que admet tot tipus d’improvisacions en funció  del que tingueu a cas en eixe moment.

Ingredients

1/2 got de sucre panela o integral de canya

1/2 got d’oli (nosaltres vam fer servir d’oliva ecològic)

3 ous (nosaltres vam utilitzar els de Pina de Montalgrao)

1/2 got i un poquet més de llet vegetal o de vaca…

La farina d’espelta integral que admeta

Xoco, fruits secs…

1 sobre de gaseoses


Preparació

Es baten els ous i s’afegeix el sucre. Remenem per desfer el sucre. Afegim l’oli i la llet i continuem remenant. A continuació anem afegint la farina poc a poc amb les gaseoses fins que adquirisca una textura que ens permeta treballar però que també  estiga elàstica i molleta. Podem afegir trossos de xoco, fruits secs…el que vulguem/tinguem al rebost. Ens mullem les mans amb oli i la treballem per anar fent les formes de les galetes que anirem posant en una llanda prèviament untada d’oli. Introduirem la safa amb les galetes al forn que haurem calfat a 180graus, durant uns 15 minuts.

Bon profit i ja ens contareu com vos ha anat. Podeu enviar-nos les fotos de les vostres galetes.Salut.

Deixa un comentari