Natilles Veganes de RakelCakes by El Cabasset


Holaaaa, fa dies la nostra amiga Raquel, de RakelCakes va compartir amb nosaltres una recepta d’unes natilles veganes deliciosa, doncs bé, ara El Cabasset l’ha reproduïda però amb alguna variació, ahí van els ingredients i l’elaboració:

INGREDIENTS

  • 3/4 de litre de llet de mill (mijo)
  • mig pot de llet de coco
  • 15 tires d’agar agar
  • 3 cullerades de sucre panela
  • la corfa de mitja llima
  • 1 palet de canyella
  • un polsim de cúrcuma

 

ELABORACIÓ by El Cabasset

Barregem tots els ingredients excepte la cúrcuma i ho calfem fins a portar a ebullició i sense parar de remenar. Ho tenim uns 10-12 minuts en ebullició i apaguem el foc. Agegim la cúrcuma i remenem. Aboquem en els recipients i deixem refredar. Una volta freds podem menjar-se’ls, posar-los a la nevera, regalar-los, decorar-los….o el que vulgueu.

BON PROFIIIIT!!!!!

Vos deixem també l’enllaç de la recepta original de la nostra amiga RakelCakes.

Salut.

 

Deixa un comentari