El Cabasset obre un canal de Notícies a Telegram

Obrim un nou canal de noticies a Telegram on publicarem, noticies, ofertes  cursos y el llistat de la fruita y verdura que tenim cada setmana. Pots afegir el canal de Telegram clicant en el següent link https://telegram.me/elcabasset . Et pots donar d’alta i baixa en el canal lliurement sense necessitat […]


Les vaques del Cantero de Letur necessiten un poc de descans

Les vaques del Cantero de Letur estan cansades i necessiten un poc de repòs per a donar una llet fresca i de qualitat, així es que han decidit agafar unes bones vacances durant el mes de Febrer per tornar a donar-nos la seua llet en a principis de Març.


Taller de llets i patés vegetals al Cabasset

El proper dissabte 21 de gener tindrem al Cabasset un taller de com preparar llets i patés vegetals. Si vols vindre, reserva la teua plaça per correu electrònic (tenda@elcabasset.es), per teléfon 964052080 i també pots enviar-nos un missatge al face. Salut.


Taller de dolços nadalencs saludables al Cabasset

Passat dissabte vam tindre el plaer de gaudir d’un taller de dolços nadalencs saludables amb Vanessa i Olga de nutrició Holística. Tot el que van preparar estava deliciós mmmmmmmm: boletes de boniato, torró de cereals, llavors i fruits secs, polvorons de Nadal, pa de figa i un ponx mmmmmmmmm  


Massa de pizza de farina integral de cigrons i carlotes by Mari Carmen Solà

Mireu la nostra amiga Mari Carmen Solà que cuinera està feta, pizza amb massa de farina integral de cigrons i carlota amb verdures variades i formatge per damunt. Mmmmmmm!!!!! Quina bona pinta!!!! I per si s’atreviu…ahí va la recepta de la massa: Ingredients: 250g de farina integral de cigrons 500g […]


Fruita i Verdura al Cabasset 11-10-2016

Holaaa, molt bon dia, ací teniu una fotet amb allò què tenim al Cabasset, però a més, tenim moltes més coses: brècol, naps, api, ràvens, tomata d’amanida, tomata de pera, bledes en bosseta, rúcula en bosseta, tomateta de penjar, porros, remolatxa a manoll, boniato roig i blanc, bajoca rodona verda, […]